joi, 2 august 2012

Strandul orasului Deva informatii sumare

Strandul orasului Deva

Informatii sumare strand

Strandul orasului Deva dispune de 2 sau 3 bazine dintre care un bazine pentru adulti avand o latime de aproximativ 25 m si o lungime de aproximativ 50 m si o adancime de 2 m. In afara de acest bazin mai exista alte 2 bazine pentru alte grupe de varste - copii mici si adolescenti... Acestor bazine nu prea le-am acordat prea multa atentie din pacate si nu va pot oferii mai multe informatii. Tot ce pot sa va mai spun este ca in cadrul strandului mai exista unul sau doua terenuri de tenis de camp, loc unde se poate juca si tenis cu picicorul, la alegere si alte cateva terenuri de sport, precum si locuri de joaca pentru copii.

Pe langa bazinele de inot exista spatiu amenajat - special pentru plaja, iarba este taiata si intretinuta, exista sezlonguri, dusuri, etc. In cadrul strandului mai gasiti si un loc special amenajat pentru cei care vor sa consume o apa minerala, o apa plata, un suc, sau o bere rece, loc amenajat cu scaune, mese si umbrelute. Am uitat sa va spun ca langa intrare gasiti si cabine unde va puteti schimba de hainele de oras cu hainele de plaja. In partea opusa exista de asemeni o baie pentru barbati si femei (doamne si domnisoare). In mare este o strand foarte bine intretinut ca ofera un loc de petrecere a timpului liber intr-un cadru placut.
Un alt avantaj il reprezinta nucii care sunt plantati pe partea dreapta si in fata la intrare. Asta pentru cei ce doresc sa se refugieze si la umbra oferita de acesti copaci. Ei au fost plantati (parerea mea) pentru a oferi o oarecare intimitate celor ce aleg sa petreaca o buna bucata din timp la plaja sau in apa strandului.

Doua minusuri i-as acorda totusi strandului din Deva. Din punctul meu de vedere (personal) apa contine un pic mai mult clor, si daca doriti sa inotati ar fi bine sa aveti ochelari de apa, pentru protectia ochilor, asta ar fi un minus - din cate am inteles, acest lucru, adica clorul in apa, este un "rau necesar" pentru dezinfectarea apei...

Al doilea minus ar fi mocheta, care probabil ca are 2 sau 3 ani, si datorita ploilor s-a murdarit, un pic. Dar probabil ca si acest aspect este nesemnificativ, pentru cineva care doreste sa faca cateva ture de inot pe o vreme calduroasa.

Sper ca acest articol v-a fost folositor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu