Inscrieri unitati turistice

Oferta inscrieri unitati cazare

Inscrieri gratuite si platite unitati de cazare

Ofer 2 pachete de promovare a unitatilor turistice care ofera cazare in judetul Hunedoara. 

Un pachet de inscriere si promovare gratuit - inscrierea gratuita se ofera pe acest site si pe site-urile ofertele de cazare si inscriere oferte turism intern. Inscrierea gratuita pe acest site / blog se ofera doar in cadrul unui singur articol.

Pentru acest site trebuie sa ne trimiteti informatii care considerati ca sunt utile celor care doresc sa se cazeze la unitatea dvs. pe adresa de e-mail blueyes022001@yahoo.com - fara preturi, acestea fiind variabile, in functie de sezon, inflatie, oferte din diferite perioade ale anului etc.

Pentru celelalte site-uri inscrierea se efectueaza catre dvs. personal.

De asemeni se ofera inscrieri platite / premium pentru administratorii sau patronii care detin unitati de cazare pe raza teritoriala a judetului Hunedoara. In cadrul pachetului platit / premium se ofera insrieri cu link direct catre site-ul unitatii de cazare inscrise (avantaj pentru motoarele de cautare, in special pentru Google / acordare de link dofollow pentru o indexare mai buna), la cerere se ofera spatiu pentru articole platite, realizate cu diverse ocazii sau evenimente.

Inscrierile premium beneficiaza de spatiu preferential si pe site-urile de turism mai sus mentionate - ofertele de cazare si inscriere oferte turism intern. Preturile se negociaza in functie de perioada pentru care doriti sa cumparati un spatiu publicitar. Pentru perioade mai lungi se fac reduceri importante de pret !


Cine poate sa inscrie gratuit sau platit un anunt ?

Pot inscrie un anunt unitatile care ofera cazare in Hunedoara pornind de la persoane fizice si terminand cu persoanele particulare. Se ofera spatii publicitare pentru hoteluri, hosteluri, moteluri, vile sau pensiuni dar si pentru cabane situate in statiunile montane, si pentru persoanele fizice care inchiriaza in regim hotelier sau doar inchiriaza un apartament, o vila sau o garsoniera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu